0164 - 745 071

Massage

Massage wordt al sinds de oudheid gebruikt om het lichaam te genezen. In de huidige tijd wordt massage eerder gezien als het verwennen van je lichaam. Mensen ervaren een rust na de massage. Ze voelen zich letterlijk weer fit genoeg om alle activiteiten van de dag weer te hervatten.

Er zijn verschillende vormen van massage. Een sportmassage wordt ingezet voor of na een intensieve sportinspanning. Een ontspanningsmassage is altijd fijn. Verder bieden we ook voetreflexmassages, ayurvedische massages en ook cupping massages aan.

Een massage bij centrumFIT kunt u ook cadeau krijgen. Bij onze fysiotherapeuten zijn cadeaubonnen verkrijgbaar. Laat uzelf eens verwennen.

 • Wanneer u heerlijk wilt ontspannen.
 • Wanneer u even tot uzelf wilt komen.
 • Wanneer u de stress van uw werk kwijt wilt raken.
 • Wanneer u juist uw spieren wilt activeren voor een sportinspanning
 • Wanneer u na een intensieve sportinspanning uw spieren wilt verwennen

massage

Wellness massage

Er zijn veel diverse massagetechnieken allemaal met een speciale gedachtegang. Bij centrumFIT kun je kiezen uit onderstaande ontspanningsmassages

 • Hotstone massage
 • Aroma therapie massage
 • Lomi lomi massage
 • Oppeppende c.q. vitaliserende massage

stoelmassage

Stoelmassage

De stoelmassage is onderdeel van ons vitaliteitspakket. Ons vitaliteitsteam bestaat uit onze vitaliteitscoach, stress counselor, gewichtsconsulent en massagetherapeut.

We bieden onze diensten separaat aan of multidisciplinair. Bij diverse bedrijven zijn we partner bij het ontwikkelen en uitvoeren van hun vitaliteitsbeleid, zoals bij MAKRO Breda en Luyten Adviesgroep.

Een stoelmassage is een mooie tool om medewerkers te ondersteunen tijdens een werkdag. Een stoelmassage verhoogt de productiviteit en verminderd ziekteverzuim.

Een stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten en onze massagetherapeute komt uiteraard naar de werkplek zelf.

sport-massage

Sport massage

Al veel sporters zijn ervan overtuigd dat een sportmassage past bij een goede voorbereiding of een noodzakelijke ondersteuning na de inspanning
Een sportmassage wordt ingezet voor of na een intensieve sportinspanning. Raemon Sluiter heeft tijdens een interview ooit uitgesproken dat hij zich zelden liet masseren. Sjeng Schalken was hier veel consequenter in. Sluiter is nu van mening is dat een sportmassage na zijn tennisinspanning hem een hoop blessureleed had voorkomen. Schalken was veel minder vaak geblesseerd dan Sluiter gedurende zijn tenniscarrière.

Een sportmassage is niet alleen toepasbaar bij sporters. Een sportmassage gaat wat dieper dan een ontspanningsmassage. Dus ook wanneer je veel lange wandelingen maakt en je voelt dat je spieren minder goed herstellen, vermoeid aanvoelen, is een sportmassage een goede keuze

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij centrumFIT? U kunt ons natuurlijk bellen via call 0164 - 745 071 of onderstaand formulier gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

fysiotherapie &  werken aan je herstel
 
  • CentrumFIT Hoogerheide

   Ouwe Raedthuysplein 16  
   4631 VX Hoogerheide 

   Behandeling op afspraak. Ook 's avonds en in het weekend!

   call  0164 - 745 071

  • facebook-volg-ons