0164 - 745 071

C9 Challenge met Aloe Vera

Doe je mee met de 9-daagse CLEANING van je lijf?

WAT?

C9 is een cleaningprogramma van 9 dagen gebaseerd op pure aloë vera. Aloë vera is een superfood dat al jaren gebruikt wordt voor externe toepassingen in de wellness of beauty markt. Echter aloë vera is een super krachtige en gezonde plant juist ook voor intern gebruik. Het reinigt op een zachte manier je maag-en darmsysteem. Dit is absoluut niet te vergelijken met een darmspoeling of iets dergelijks. Het C9 programma is daarom ook géén detox-programma omdat het veel zachter is voor je lijf dan je bekende sapkuren, soepkuren of clysma’s of iets dergelijks. Daarnaast mag je tijdens de 9-daagse kuur WEL een avondmaaltijd vanaf dag 3-9. En tijdens de 9 dagen mag je veel groente en fruit tussendoor. Daarnaast is het tijdens de 9 dagen bij de C9 juist belangrijk om je lijf te voeden met de juiste stoffen en te reinigen van de afvalstoffen.

HOE?

De C9-box bevat het cleaning programma voor 9 dagen. Dit houdt in dat je in 9 dagen 2 liter aloë vera gaat drinken, je gaat dagelijks kruidensupplementen nemen, je neemt dagelijks een vezelstick en 1 of 2 x per dag een eiwitshake. Vanaf dag 3 mag je een lichte avondmaaltijd nemen, zoals je die gewend bent. Daarnaast wordt je begeleid met dagelijkse oefeningen en beweegtips.

WAAROM?

Citaten van gebruikers:

“In de zomer 2015 heb ik de C9 gevolgd. Ik had zéér regelmatig migraine, zeker 2 x per maand legde de migraine mijn leven plat. Ik ben nu al een aantal maanden migraine-vrij!”

“Ik heb al heel veel geprobeerd om structureel af te vallen maar nèt die paar laatste kilo’s gingen er niet blijvend van af. Ik heb 9 maanden geleden de C9 gedaan en de 4,5 kg zijn eraf èn nog steeds eraf J, hier ben ik ontzettend blij mee.”

“De C9 was voor mij een start om daarna mijn eigen gezonde eet-gewoontes weer op te pakken. Ik weet precies wat gezond en ongezond is, maar soms ga ik buiten mijn boekje. De C9 is dan een soort knop voor mij om daarna weer gezond door te gaan.”

“Ik heb de C9 gedaan met de aloë vera freedom. Dit heeft zoveel gedaan voor mijn gewrichten dat ik weer hele dagen kan haken en breien. Ik kan weer door mijn knieën zakken om iets op te pakken en zelfs reiken gaat nu zonder pijn.”

“Nadat ik de C9 heb gedaan ben ik doorgegaan met de FIT1, in totaal ben ik nu 18 kg kwijt. Ik voel me fitter en energieker.

WANNEER?

Een C9 is natuurlijk op meerdere momenten van het jaar in te plannen, en natuurlijk is een goed moment aan het begin van het nieuwe jaar. De kerstkransjes, oliebollen en champagne zijn allemaal de deur uit, en we hebben met z’n allen de energie om ons lijf een gezonde boost te geven. We starten met een grote groep op maandag 4 januari. Meer informatie is te vinden op bit.ly/c9challengejanuari

WIE?

De C9 is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en vanaf de leeftijd van 18 jaar, en alleen bij gezonde mensen.

Wat kost C9?

Een C9 box kost 120 euro en is in 2 smaken te verkrijgen: Vanille en Chocolade

Aanmelden via bit.ly/c9challengejanuari is kosteloos en vrijblijvend. Je krijgt dan extra informatie en extra tips mbt recepten etc.

12369138 569206956565378 7205926549482317989 n

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij centrumFIT? U kunt ons natuurlijk bellen via call 0164 - 745 071 of onderstaand formulier gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

fysiotherapie &  werken aan je herstel
 
  • CentrumFIT Hoogerheide

   Ouwe Raedthuysplein 16  
   4631 VX Hoogerheide 

   Behandeling op afspraak. Ook 's avonds en in het weekend!

   call  0164 - 745 071

  • facebook-volg-ons